Svenska Saintpauliasällskapet
http://www.saintpauliasallskapet.se/spf/

Med i AVSA?
http://www.saintpauliasallskapet.se/spf/viewtopic.php?f=5&t=1267
Sida 1 av 1

Författare:  Anna i Mjölby [ 2009-02-11, ons, 14:20 ]
Inläggsrubrik:  Med i AVSA?

Är det någon av er här inne som är medlem i AVSA? Är det värt pengarna, eller med andra ord, är tidningen fin? Får man något annat som medlem, typ köpa bladpaket som man får från SSPS? Har någon i så fall gjort det och det funkat bra?

Författare:  Isabell [ 2009-02-23, mån, 09:28 ]
Inläggsrubrik:  Re: Med i AVSA?

Jag var med i AVSA för kanske sju år sedan, fick medlemsskap i gåva. Väldigt fina tidningar, många artiklar med specialinriktning (miniatyrer t.ex., är ett regelbundet tema), och så finns det en del artiklar om arterna ibland (oftast av artgurun Dr Jeff Smith). Bilderna är fina, färgbilder. Om man ser det som en tidningsprenumeration så tycker jag att det är ett bra pris (40 dollar är väl max 300-400 kr?) - att jämföra med andra specialtidningar från utlandet som man köper på Pressbyrån/PressStop, de ligger på 60-130 kr/st ungefär. Vad jag vet finns det ingen försäljning av bladpaket, men kanske att man som medlem kan få rabatt hos anslutna kommersiella odlare som annonserar i tidningen?

Om du är medlem i Saintpauliasällskapet och vill kika i African Violet Magazine så går det att låna från vårt medlemsbibliotek - läs vidare på www.saintpauliasallskapet.se/medlem (bibliotekslistan är inte uppdaterad på ett tag, men vi prenumererar på andra föreningars skrifter och ska ha fram till senast utgivna nummer av alla nämnda).


Varför jag inte längre är medlem i AVSA? När jag skulle förnya medlemsskapet hade jag inget kreditkort, vilket komplicerade processen för mig. Och sen har tiden bara rusat förbi!

Författare:  Anna i Mjölby [ 2009-02-23, mån, 18:12 ]
Inläggsrubrik:  Re: Med i AVSA?

Bra tips att låna hem tidningarna, Isabell! Det ska jag försöka komma mig för att göra. :D

Författare:  Isabell [ 2009-02-26, tor, 15:17 ]
Inläggsrubrik:  Re: Med i AVSA?

Ja gör det Anna, jag vet inte hur välanvänt vårt medlemsbibliotek är - jag måste också bli bättre på att låna därifrån!

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/